m-banking by Stopanska banka For PC [Free Download On Windows 7/8/10/Mac]


Rate this post

M-banking is a service offered by Stopanska banka that enables users to conduct transactions and manage their finances via their mobile devices. With m-banking, customers can view account balances, make transfers, and pay bills. They can also use their mobile devices to deposit checks and find ATMs and bank branches.

This article is all about helping you get to know the m-banking by Stopanska banka for PC better and install it on your PC. Here are the technical specifications you want to know about beforehand:

How To Install & Download m-banking by Stopanska banka For PC Windows 10/8/7

To install the m-banking by Stopanska banka on your computer, you need to install the NOX payer first. To do that, as well as install the m-banking by Stopanska banka, follow the easy guide below from start to finish:

  • First, start by downloading the NOX player. It should store in your download folder in your computer.
  • Locate the installer, double click on it, and let it install on your PC. It will take a few minutes to complete the installation.
  • Once installed, you’ll have the option to start the emulator. Go ahead and start the emulator. It will set up the environment for the first time.
  • Now, open the Play store app (It’s on the top header, or you can search for it) and it will ask you to log in. Log into your Google account.
  • Search for the m-banking by Stopanska banka app on the Play store app and the app will show up in the first position. Click and start installing the app on your computer.

m-banking by Stopanska banka Andorid App Summary

Under the Finance category on Google Play store, m-banking by Stopanska banka has over 258585 of downloads reflecting the number of users they have. Stopanska banka AD – Skopje has developed the m-banking by Stopanska banka and has improved a lot to this day with the latest version, 4.3.4.

Until this latest version, m-banking by Stopanska banka has successfully been able to acquire a good user rating of 4.5. This latest version was last updated on Jul 8, 2022 which you can check in the technical specification section below.

dcgzaWMuqOQFsmTLnWnrpzOVA

PxFQVld0noQ4k3SQ8cnmM

9OYa2nJkwfIfLlRSe5rBP

The only bummer here is you can not just download and install it on your computer without using an Android emulator. However, you can definitely install it on your computer by using one of the most popular emulators: NOX player, BlueStacks, or Memu Emulator.

These tools will help you install and use the m-banking by Stopanska banka on your computer without having to use your Phone. To do so, you need to follow the guides we’re about to discuss in this article.

m-banking by Stopanska banka App Specification
App Name: m-banking by Stopanska banka On Your PC
Devoloper Name: Stopanska banka AD – Skopje
Latest Version: 4.3.4
Android Version: 4.0.3
Supporting OS: Windows,7,8,10 & Mac (32 Bit, 64 Bit)
Package Name: mk.com.stb
Download: 258585+
Category: Finance
Updated on: Jul 8, 2022
Get it On:

Download

Features of m-banking by Stopanska banka for PC

сти и задоволство на клиентите од сметките и т.н.), со што ќе добиете подобра представа за состојбата на своите средства

1. View account information
2. View account activity
3. View account statements
4. Transfer money between accounts
5. Make bill payments
6. Make loan payments
7. Make credit card payments
8. Make investments
9. Make wire transfers
10. Manage account settings

m-banking by Stopanska banka App Overview and Details

M-banking сервисот на Стопанска банка е дел од i-bank платформата која претставува пакет на самоуслужни банкарски услуги.

M-banking сервисот се користи со i-bank корисничкиот пристап и лозинка, односно истиот кориснички пристап и лозинка што се користат за најава и во e-banking сервисот на Стопанска банка.

Доколку се уште не сте корисник на i-bank сервисот на Стопанска банка, бесплатен кориснички пристап може да побарате и веднаш да добиете во било која филијала на Банката. Притоа може да добиете пристап само за увид во банкарските сметки и производи или бесплатно и веднаш да добиете ОТП токен за едноставни плаќања на банкарските услуги преку компјутер (e-banking) или паметен телефон и таблет (м-banking).

Апликацијата е бесплатна и отворена за користење.

Повеќе информации за овој сервис се достапни на (02) 3100 109 или на e-mail: kontaktcentar@stb.com.mk

М-banking апликацијата Стопанска банка ви ги овозможува следните услуги:

• Пристап до Вашите сметки, состојбата и расположливите средства во секое време (преглед на состојба, промет за период, структура на картични трансакции, увид во извршените налози, напредно пребарување на налози и изводи и сл.)

• Креирање на ПИН код за поедноставно и побрзо најавување без да се компромитира безбедноста на вашите финансиски информации

• Користење на готови шаблони за брзи уплати на сопствени сметки, уплати за кредити и кредитни картички и други плаќања

• Користење на готови шаблони за брзо плаќање на режиски трошоци (вода и комуналии, стрија, парно, телекомуникации, кабловски оператори, радиодифузна такса)

• Извршување на налози за плаќање преку стандардните ПП30 и ПП50 обрасци, со можност за избор од сопствените сметки (Мои сметки)

• Извршување на девизни налози и конверзија на девизи помеѓу Вашите сметки

• Пристап до информациите за личните банкарски производи, кредитни и дебитни картички, кредити, депозити, амортизациони планови, листа на уплати на кредити и сл.

• Можност за директно “on-line“ аплицирање за кредитни и дебитни производи на Банката 24/7 (за кредити и кредитни и дебитни картички)

• Калкулатори за пресметка на кредитните и депозитните производи на банката

• Курсна Листа со напреден преглед, меѓу валутен калкулатор, избор на курс и трендовски приказ на движењето на различни валути за период од 1, 3, 6 или 12 месеци наназад

• Лоцирање на банкоматите и филијалите на Банката со можност за креирање на локациска рута, увид во работното време на филијалите и нивните контакт податоци, лоцирање на најпопуларните трговци на рати без камата интернет продажни места

• Директен повик до 24/7 Контакт Центарот на Банката или поврзување со СБ преку FB, TW и другите социјални медиуми, како и следење на веб новостите на Стопанска банка.

• Нотификациско сандаче за прием на корисни push и веб известувања

• Пчелка – мобилно катче за најмладите со пристап до Боенка и едукативна игра “Пчелка“

Whats New In this m-banking by Stopanska banka?

Improvements

Conclusion

M-banking by Stopanska banka application is one of the most convenient and efficient ways to manage your finances. The application is easy to use, and it provides a variety of features that allow you to manage your money with ease. With the m-banking application, you can pay your bills, check your account balance, and more.

Before we complete the guide, do you have more questions regarding the emulator above or the m-banking by Stopanska banka of any kind? Don’t feel grounded, just let us know, and we’ll help you resolve it.

Disclaimer

We refer the ownership of This m-banking by Stopanska banka to its creator/developer. We don’t own or affiliate for m-banking by Stopanska banka and/or any part of it, including its trademarks, images, and other elements.

Here at nairahubs, we also don’t use our own server to download the m-banking by Stopanska banka. We refer to the official server, store, or website to help our visitors to download the m-banking by Stopanska banka.

If you have any query about the app or about nairahubs, we’re here to help you out. Just head over to our contact page and talk your heart to us. We’ll get back to you ASAP.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0

Recent Posts